________________________________ 
Species   Pyrisitia dina

Pyrisitia dina westwoodii

(Boisduval, 1836)

Dina Yellow

SE AZ (as stray) & E Mexico to
Panama

Pyrisitia dina gabriela

Le Crom & Llorente, 2004

Dina Yellow

[far SE Panama?], Colombia

Pyrisitia dina helios

(D. Bates, 1934)

Dina Yellow

S FL, Bahamas

Pyrisitia dina dina

(Poey, 1832)

Dina Yellow

Cuba

Pyrisitia dina parvumbra

(Kaye, 1925)

Dina Yellow

Jamaica

Pyrisitia dina mayobanex

(M. Bates, 1939)

Dina Yellow

Hispaniola